Eurocup'ta Türkiye'yi temsil eden Kaskispor Kadın Basketbol Takımı, kupayı Kayseri'ye getirmek istiyor.
Eurocup'ta finale kalan Kaskispor Kadın Basketbol Takımı'nı final heyecanı sardı. 7 Mart'taki finalin ilk maçını Moskova'da, 14 Mart'ta ise Kayseri'de Dinamo Moskova takımı ile oynayacak olan mavi-beyazlı ekip çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Avrupa Kupası'nı Kayseri'ye getirmek istediklerini ifade eden Kaskispor Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ayhan Avcı, "Sene başındaki belirlediğimiz hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Avrupa'da istediğimiz, planladığımız yerlere geldik. Bu zamana kadar geldiğimiz kısım geçen sene de yapabildiğimiz bir kısımdı. Asıl iş bundan sonra, yapamadığımızı yapmak, kupayı Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Bütün hedeflerimiz artık bu doğrultuda" diye konuştu.
Türkiye ligine yönelik açıklamalarda da bulunan Avcı, "Ligde de şanssız mağlubiyetler aldık ama zor bir lig oynuyoruz. Türkiye ligi çok zor bir lig. Ligde bulunan her takımın iyi kadrosu var. Türkiye ligi Avrupa liglerinin en iyi liglerinden biridir. Ligin başında namağlup bir takım olmayacağını biliyorduk. Ligde daha ne olacağı belli değil. Kadromuz derin olmamasına rağmen hem Avrupa'da hem de ligde iyi işler başardık" şeklinde konuştu.
(MFT-ZB-EYB-S)

21.02.2013 13:41:17 TSI

Editör: Wan Haber