Kayseri Kaskispor Kadınlar Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Eurocup Çeyrek Finali'nde Rusya'nın Dynamo Kursk takımı ile karşılaşacak.
KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, ilk maçın 17 Ocak perşembe günü, saat 19.00'da Kayseri'de oynanacağını bildirerek, ''Takımımız, Eurocup kapsamında çeyrek finalde Dynamo Kursk takımı ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı kazanarak 24 Ocaktaki rövanş maçı için avantaj elde etmek istiyoruz. Bu karşılaşmanın bizim için önemi çok büyük. Çünkü oynanacak bu 2 karşılaşma neticesinde kazanan takım yarı finale yükselecek. Takım olarak Avrupa Kupasına odaklanarak iyi hazırlanıyoruz ve bu yıl bunu başaracağımıza inanıyoruz'' dedi.
Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya tüm Kayseri halkını davet ettiklerini ifade eden Batukan, saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmanın, Kaskispor'un resmi web sitesinden canlı olarak yayınlanacağını da kaydetti.
Bu arada, Kaskispor Basketbol Altyapı Sorumluluğu görevini yürütmekte olan Murat Kömürcü'nün bu görevinin yanı sıra Basketbol Şube Sorumluluğu görevine de getirildiğini açıklayan Batukan, Murat Kömürcü'ye yeni görevinde başarılar diledi.
(ZB-RFK-S)

10.01.2013 10:42:21 TSI

Editör: Wan Haber