Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, ilk yarının son maçını kazanmak için sahaya çıktıklarını söyleyerek, "İlk 15 dakika iyi oynadık ve maçın hakimi bizdik. Hatalı bir penaltı kararından gol yedik ve kaybettik. Bu gol oyunu etkiledi. Maçı çevirmek için uğraştık ama olmadı. Devre arasında iyi dinlenerek ve analiz ederek ikinci yarıya başlayacağız" dedi.
Tribünlerin kendisini istifaya davet etmesini de değerlendiren Arveladze, "Ne diyeyim ki? Bu durum iyi bir şey değil tabi" diye konuştu.
Kasımpaşalı oyuncular Isaksson ve Ali Bilgin ise bugün iyi oynadıklarını fakat ağır bir penaltı kararıyla oyundaki motivasyonlarını kaybederek yenildiklerini söylediler.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçın ikinci yarısına çok iyi başlayarak goller bulduklarını anlatarak, "İkinci yarının ilk 30 dakikasında oyunun hakimiydik. Son 10 dakika bocaladık. Önemli olan ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmaktı. Üst sıralara tırmanmak için çok önemli bir maçı kazandık. Oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.
Bir gazetecinin, "Gökhan Süzen, Beşiktaş'a gidecek mi?" sorusuna Korkmaz, "Gökhan oynayan oyuncum. Ben vermem. Bu konu 2 aydır devamlı konuşuluyor. Bu çok da doğru değil. Bu takımın teknik direktörüyüm ve Gökhan'ı bırakmak gibi bir niyetim yok" yanıtını verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Gökhan Süzen ise teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ın gelmesiyle kendilerine olan güvenlerinin arttığını, bugün de bunu sahaya yansıtarak kazandıklarını söyledi.
Beşiktaş'a transfer iddialarını da değerlendiren Gökhan, "Kulübümle sözleşmemi yeniledim. Teklif var mı, yok mu bilmiyorum. Varsa başkanımız bilir. Ben buraya 6 yıldır emek veriyorum. Kulübümün izni olur ve teklif gelirse değerlendirmek isterim. Şartlar oluşursa böyle bir hayalim var, ama şu an için buranın sözleşmeli futbolcusuyum" açıklamasında bulundu.
Savunma oyuncusu Can Arat ise yukarı sıralara tırmanma adına önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.
(BÇ-BÇ-S)

22.12.2012 19:15:37 TSI

Editör: Wan Haber