Kasımpaşa'nın yeni transferi Senijad Ibricic, Antalya kampına gelerek kendini sezon sonuna kadar lacivert-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.
Kasımpaşa'nın yeni transferi Senijad Ibricic takımın Antalya kampında Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz ile bir araya geldi ve kendisini sezon sonuna kadar Kasımpaşalı yapan sözleşmeye imza attı.
Boşnak orta saha oyuncusu Ibricic, Kasımpaşa'ya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Kasımpaşa'nın çok iyi bir takım olduğuna inanıyorum. Shota hocamızla ilk konuşmamızda ondan pozitif bir enerji aldım ve teklifi fazla düşünmeden kabul ettim. Bana anlatılan Kasımpaşa projesi gerçekten heyecan verici bir proje. Kulübün çok büyük hedefleri var. Takım arkadaşlarımla tanıştım, hepsi çok iyi karşıladı beni. Umarım burada iyi bir hava yakalarız ve ligi iyi bir yerde bitiririz" dedi.
İmza töreninin ardından konuşan başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz ise, Ibricic'in çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Baktığımız zaman orta sahada ciddi eksikliklerimiz vardı. Hakan Özmert ve Ali Bilgin'in takımdan ayrılışlarının ardından Ibricic gibi bir oyuncunun takıma katılması önemliydi. Orta sahada defansif ve ofansif özellikleri bulunan bir oyuncu. Bize ciddi anlamda katkı sağlayacaktır. İsabetli bir transfer oldu. Umuyorum iyi oyununu sahaya yansıtır ve Kasımpaşamıza katkı sağlar. Sezon başından beri Türkiye'de olduğu için Lig'i tanıyor ve zorluk çekmeyeceğine inanıyorum" diye konuştu.
(BH-BH-S)

05.01.2013 13:22:47 TSI

Editör: Wan Haber