Kasımpaşaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftasında evinde Elazığspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi-beyazlıların Kemerburgazdaki Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda açıklamalarda bulunan Kalu Uche, "Takım olarak çok iyi oynuyoruz ve her şey yolunda gidiyor" dedi.
Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. 5'e 2 pas-press çalışmasının ardından Kasımpaşa taktik ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi.
Takım olarak çok fazla çalıştıklarını ve hedefleri için mücadele ettiklerini vurgulayan Uche, "Kendi performansımı yükseltmeye çalışıyorum. Bu şekilde takıma daha faydalı olurum. Umarım ligin sonuna kadar da bu şekilde devam edeceğiz" diye konuştu. Futbolda her şeyin hemen belli olmayacağını da sözlerine ekleyen Uche, "Şuanda bizim hedefimiz süper ligde oynamaya devam etmek. Sonrası için düşüncelerimiz de elimizden gelenin en iyisini yapmak olacak" yorumunda bulundu.
Kasımpaşaspor'un yeni transferi Lionel Fritzler, takımı adına her şeyin daha iyiye gideceğine dikkat çekerek, "Takıma yeni katıldığım için arkadaşlarımla daha yeni yeni tanışıyorum. Onlarla kaynaşmaya çalışacağım şimdi. Takımım şua nda ligde ön sıralarla ve daha iyi mücadeleyle daha iyi yerlere gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Kasımpaşaspor ile Elazığspor arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak mücadele Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak.
(DG-RFK-S)

30.01.2013 14:15:38 TSI

Editör: Wan Haber