Karabük Safranbolu İş Adamları Derneği (KASİAD) yönetimi, Marmara İş Hayatı Dernekleri (MARİFED) Makine Metal Bölümü yönetimi ile bir araya geldi.
Çebioğlu Gold Residance'ta yapılan toplantıya; çok sayıda iş adamı katılırken, TUSKON ve MARİFED'i tanıtıcı slaytlar gösterildi. KASİAD Makine Metal Komite Başkanı Cenk Gedikoğlu, Karabük'e gelen iş adamlarına teşekkür ederek, "Sabah kahvaltısı ile başlayan programımız, KARDEMİR ve Safranbolu gezisi ile devam etti. KARDEMİR gezisi sırasında yaşamış olduğumuz izlenim doğrultusunda KARDEMİR'in daha da büyümesi, genel müdürü Fadıl Demirel'in ziyaretimiz sırasında vermiş olduğu sayısal rakamlar bizleri mutlu etmiştir. Yapmış olduğumuz gezide KARDEMİR içinde görmüş olduğumuz inşaatların büyümeyi süreceğini gördük. KARDEMİR'in büyümesi Karabük'ün de büyümesidir" dedi.
MARİFED Makine Metal Komite Başkanı Naim Umar da, çok güzel bir ziyaret programı olduğunu kaydederek, "Bizim çatı kuruluşumuz TUSKON'dur. TUSKON bugün Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Türkiye'de bir sürü dernek var. Ama hem sivil toplum örgütü olup, hem de iş adamı örgütü olan başka bir organizasyon yok. TUSKON'un en büyük özelliği gerek yurt içinde gerek yurt dışındaki itibarıdır. Biz TUSKON7un Marmara derneklerinin oluşturduğu MARİFED Federasyonuyuz. TUSKON dediğiniz zaman her sektörden iş adamları var. Herkesin paraya ihtiyacı var, herkesin elemana ihtiyacı var, bunlar herkesin ortak ihtiyacı. Burası demir ve çelik ile tanınmış bir şehir. Demir ve çelik disiplinle, sabırla, çok çalışmakla imal edilebilir. Disiplin ve sabırla şekillendirilebilir. Bizim buraya gelmemizin asıl nedeni detaydır. Başarı detayda gizlidir. Detayları ancak ve ancak uzman kişilerle konuşabilirsiniz. Ben bir konfeksiyoncu ile 'Piyasalar nereye gidiyor' diye ne kadar konuşabilirim? Ama buradaki meslektaşlarımın hepsiyle gerek makine, pazarlama, piyasa konusunda birçok konuyu konuşabilir, saatlerce tartışabiliriz. Komiteleşmek denilince bunu düşünmek gerek" diye konuştu.
Konuşmaların ardından KASİAD Makine Metal Komite Başkanı Cenk Gedikoğlu ve KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ramazanoğlu, MARİFED Makine Metal Komite Başkanı Naim Umar'a teşekkür ederek, şilt verdiler.
(ET-ET-Y)

04.02.2013 13:59:32 TSI

Editör: Wan Haber