Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönül Mağazası'ndan Türkiye'ye gelen Suriyeli mültecilere gönderilmek üzere bir kamyon dolusu giysi ve battaniye yardımı hazırlandı.
Kartepe Uzunçiftlik Kaymakamlık karşısındaki prefabrikte konuşlanan Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Gönülbağı Mağazası, ihtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürmeye, içlerini ısıtmaya devam ediyor. Bu konuda hayırsever kişi ve kuruluşların desteği ile her geçen gün daha çok kişiye ulaşma hedefindeki mağaza bünyesinde toplanan giysi ve battaniyelerden oluşturulan koliler Türkiye'ye gelen Suriyeli mültecilere gönderilmek üzere hazırlandı.
Kartepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurdane Erişti beraberinde konsey üyesi bayanlarla hummalı bir çalışma içine girdiklerini belirterek, "Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'tan aldığımız destekle Gönül Bağı Mağazamızla pek çok ihtiyaç sahibi insanın yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. Yardımlarımızı ilçemizle sınırlı tutmuyoruz. Duyarlı halkımızın desteği ile yardımlarımızı çeşitli illerde mağdur olan halkımıza ulaştırmaktayız. Bu yardımlara bugün de Suriyeli mülteci kardeşlerimizi dahil ettik. Giysi ve battaniyelerden oluşturduğumuz yardım kolilerini insani yardım kuruluşları vasıtasıyla bu kişilerle buluşturacağız. Yardımları ile bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz" dedi.
(MA-MA)

08.01.2013 11:15:18 TSI

Editör: Wan Haber