Kartepe Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçedeki camilerin çevre düzenlemeleri kapsamında Avluburun Köyü Yukarı Mahalle Tevhid camisinde çalışma başlattı.
Kartepe İlçesi'ndeki ibadethanelerin görüntüsünü şık bir hale dönüştürmek amacıyla Kartepe Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara Avluburun Köyü Camisi de dahil edildi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Avluburun Köyü Yukarı Mahalle Tevhid Camisi çevresinde başlattığı düzenleme çalışmaları camii cemaati tarafından da memnuniyetle karşılandı. Belediye ekipleri cami girişindeki bozuk zemini kaldırarak süpürgeli beton ile girişi şık bir hale getirdiler. Tevhid Camisi çevresinde yapılacak estetik görünümlü korkuluk ve görsel güzelliğe katkı verecek peyzaj düzenlemelerinin de kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.
Avluburun Köyü Yukarı Mahalle Tevhid Cami cemaati Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ederek, "Köyümüze sürekli gelerek bizleri ihmal etmeyen ve taleplerimizi kısa sürede çözüme kavuşturan başkanımıza çok teşekkür ederiz. Cami çevresinde başlayan ve kısa sürede tamamlanmasını beklediğimiz çalışmalar için de Şükrü Başkana minnettarız" dediler.
(İÇ-İÇ)

04.01.2013 17:49:43 TSI

Editör: Wan Haber