VAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜ ZİYARET ETTİLER." style="margin-left:10px;"/>MİNİK ÖĞRENCİLER DAHA SONRA HABERLERİN YAZILDIĞI VE GÖRÜNTÜLERİN SERVİS EDİLDİĞİ BÖLÜMLERİ GEZEREK İHA MUHABİRİ MEHMET SALİH AKKUŞ'TAN BİLGİLER ALDIMİNİK ÖĞRENCİLER DAHA SONRA HABERLERİN YAZILDIĞI VE GÖRÜNTÜLERİN SERVİS EDİLDİĞİ BÖLÜMLERİ GEZEREK İHA MUHABİRİ MEHMET SALİH AKKUŞ'TAN BİLGİLER ALDIELLERİNE ALDIKLARI FOTOĞRAF MAKİNELERİ İLE BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKEN MİNİKLER, İLERDE GAZETECİ OLACAKLARININ İLK SİNYALİNİ VERDİLERELLERİNE ALDIKLARI FOTOĞRAF MAKİNELERİ İLE BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKEN MİNİKLER, İLERDE GAZETECİ OLACAKLARININ İLK SİNYALİNİ VERDİLER

IHAAW162323-YRL/04-01-2013


KARTANESİ ETÜT MERKEZİ'NDEN İHA'YA ZİYARET
MİNİKLER, ÇEKTİKLERİ FOTOĞRAFLARLA İLERDE GAZETECİ OLACAKLARININ SİNYALLERİNİ VERDİLER

(FOTOĞRAFLI)

ATİLLA İDİZ
VAN (İHA) Van'da hizmet veren Kartanesi Etüt Merkezi'nin minik öğrencileri, İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.
İHA Van Bölge Müdürü Mehmet Emin Toker ve muhabirlerle görüşen minik öğrenciler, gazetecilik hakkında bilgiler aldı. Muhabirliğin zorluklarını, yapılan haberleri ve yayına verilmesi hakkında sorular soran minik öğrenciler, daha sonra ellerine aldıkları makinelen ile fotoğraf çektiler.
Öğrencilerin ilerde doğru mesleği seçmeleri amacıyla çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyarette bulunduklarını belirten Kartanesi Etüt Merkezi Müdürü Sibel Dede, "Sosyal etkinlikler kapsamında resmi kurumlarımızı ziyaret ederek, hem öğrencilerimizin meslekleri tanımalarını sağlıyor hem de öğrencilerimizin ilerde hangi mesleği seçmelerine yardımcı oluyoruz. Ziyaretlerimizin öğrencilerin, toplumsal iletişim kurmalarında faydalı olduğu gibi onların sosyalleşmelerine de büyük katkı sağlıyor. Bu kapsamda öğrencilerimizle İHA'ı ziyaret ederek televizyonlarda izlediğimiz ve gazetelerde okuduğumuz haberlerin nasıl yapıldığını, nasıl servis edildiğini, güzel ve zor tarafları hakkında bilgiler edindik. Bizlere verdikleri bilgilerden dolayı İHA Van Bölge Müdürü M. Emin Toker başta olmak üzere tüm İHA çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum" dedi.
İHA Van Bölge Müdürü Mehmet Emin Toker ise minik öğrencilere gazetecilik hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti,yönetilen soruları cevaplandırdı.
(ATL-MET-Y)

04.01.2013 16:47:32 TSI
Editör: Wan Haber