PTT Lig'in 19. haftasında Kartalspor evinde konuk ettiği Manisaspor'la 0-0 berabere kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Buraya 3 puan parolasıyla geldik. Bazen hesaplar istediğiniz gibi sahaya yansımayabilir. Bu ligde her puan çok önemli. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin de" dedi.
Maç öncesinde bakıldığında her iki takımında galip gelebilecek istekte olduğunu belirten Erginer, "Seyir gücü iyi olmayan bir karşılaşma oldu. Ancak mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Deplasmanda 1 puan aldığımız için mutluyuz. Kalecimiz Volkan'da güzel kurtarışları için teşekkür ederim. Biz her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var. Artık o karşılaşmaya odaklanacağız" diye konuştu.
Manisaspor oyuncusu İsmail Dinler, Kartalspor deplasmanına 3 puan için çok iyi hazırlandıklarını ve sadece 1 puan aldıklarını, önlerindeki Şanlıurfaspor maçına iyi hazırlanacaklarını belirtti.
Kartalspor'un bulunduğu durum itibariyle maçın zor geçeceğini bildiklerini söyleyen, Manisaspor'lu futbolcu Eray Atasever de, "Kartalspor baskılı bir oyun kurmaya çalıştı. Bizde rakibimiz Kartalspor'a geçit vermedik. Maç gitti geldi. 1 puanla ayrıldığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise, "Net pozisyonlar bulduk. Ancak değerlendiremedik. Manisaspor'a fırsat vermedik. Oyuncularım maçın sonuna kadar hiç disiplinden kopmadan iyi mücadele ettiler. Kartalspor bu mücadeleyi sürdüğü sürece her takımı her yerde yenecek güçte. Bazen saha içersinde iyi şeyler yapmanıza rağmen sonuç istediğiniz gibi olmayabiliyor. Bugün bizim adımıza eksik olan tek şey o topu kaleden içeri sokmaktı" yorumunda bulundu.
Kendi evlerinde oynadıkları ikinci yarının ilk maçında galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Kartalspor kaptanı Mehmet Uslu da, "Galibiyet için elimizden geleni fazlasıyla yaptık. 3-4 tane net pozisyonumuz var. Birde Yaser'e yapılan faul sonrası verilmemiş bir penaltı var. Bundan sonra önümüzdeki Samsunspor maçına bakacağız" şeklinde konuştu.
Kartalspor'un yeni transferi Ali Zitouni, arkadaşlarının sahada iyi mücadele ettiklerini ve ikinci yarıya puanla girdikleri için mutlu olduklarını belitti.
(DG-RFK-S)

27.01.2013 17:39:01 TSI

Editör: Wan Haber