Antalya'da Beşiktaş Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı 'Kartal Yuvası' mağazası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine katılan teknik direktör Samet Aybaba, futbolcular İbrahim Toraman, Necip ve Holosko'dan imza almak isteyen taraftarlar birbirleriyle yarıştı.
Antalya'nın Konyaltı Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, futbolculardan kaptan İbrahim Toraman, Necip, Holosko ile taraftarlar katıldı. Açılıştan önce mağazayı gezen Aybaba ve futbolcular alışveriş yaptı. Aybaba, torunları için kırmızı renkte Beşiktaş ürünleri satın aldı. Beşiktaşlı futbolcular mağazadan 900 liralık ürün satın aldı. Mağazanın açılış kurdelesini Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Ahmet Nur Çebi ve Samet Aybaba kesti.
Açılışta konuşana Ahmet Nur Çebi, Antalya'da açılan Kartal Yuvası mağazasının Beşiktaş ve camiaya hayırlı olmasını diledi.
İbrahim Toraman ise mağazanın hayırlı olmasını dileyerek, " Bizim için taraftarla buluşma adına güzel bir atmosfer oldu. Kamp da iyi geçiyor. Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Sakatlık olmadan eksikliklerimizi tam anlamıyla giderip ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.
Aybaba ise Antalya ve Beşiktaş'a mağazanın hayırlı olmasını söyleyerek, buradan satılan ürünler Beşiktaş'a katkı sağlayacak" dedi.
Aybaba, kamp ile sorulan soruyu ise cevapsız bıraktı.
Kurdele kesiminin ardından futbolcular ve Aybaba, taraftarlara formalarını imzaladı.taraftarlar imza alabilmek için izdiham oluşturdu.
Mağaza çıkışında da taraftarlar futbolculara zor anlar yaşattı.
(İA-RFK-S)

10.01.2013 15:28:06 TSI

Editör: Wan Haber