Karademir Karabükspor'u 2-1 yenerek 3 puan sahibi olarak Süper Lig'de zirveye oturan Beşiktaş .ziraat Kupası'nda oynaccağu Sarıyer maçı için hazırlık yapmaya başladı.

 

Bu sezon getirdikleri Senegalli yıldız Demba Ba'nın kendilerine verdiği faydayı gören Bilic kadro değişikliğine gidileceği iddia edildi.


Beşiktaş, Türkiye Kupası F Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.Antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.


Siyah beyazlı ekip Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazanarak liderlik koltuğuna oturduğu Kardemir Karabükspor maçının ardından 4 Aralık Perşembe günü Sarıyer ile oynayacağ kupa maçının hazırlıklarına arna vermeden başladı.

 

Antrenmana babasının cenazesine katılan Uğur Boral ve tedavisine devam edilen Cenk Gönen katılmadı. TomasSivok takımdan ayrı bireysel çalışmalarına devam etti. Tolga Zengin ise takımla birlikte çalıştı.


Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleştirildi. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. 20 dakikalık koşu sonrası dünkü maçta oynayanoyuncularantrenmanı streching yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise kısa koşular ve 5'e 2 çalışmasıyaptı. Minik kale maç sonrası antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi..

Beşiktaş, Sarıyer maçının hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

Editör: Wan Haber