Kepez Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi'nde 3 dönümlük alana, içerisinde basketbol sahalarının ve açık hava spor aletlerinin olacağı spor park yapacak.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Recep Sabır'ı ziyaret etti. Ziyarete, Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan ve Zabıta Müdür Yardımcısı Ali Aslan da eşlik etti.
Muhtar Sabır, kat artışına yönelik imar probleminin çözülmesi, 3 tane yeni park yapılması, eskiyen parkların yenilenmesi, asfalt ve kaldırım hizmetlerinden dolayı, mahalle halkı adına Tütüncü'ye ve bürokratlarına teşekkür etti. Ziyarette yer alan vatandaşlar, 3937 Sokak'taki park alanının, spor yapabilecekleri bir yer olarak düzenlenmesini istediler.
ASFALTLAR YENİLENECEK
Başkan Hakan Tütüncü, mahalledeki yol, kaldırım, park gibi temel belediyecilik hizmetlerini büyük oranda tamamladıklarını belirtti. Kat artışı sonrası başlayan konut inşaatıyla, yolların asfaltının bozulduğuna işaret eden Tütüncü, "İnşaatlar tamamen bittikten sonra yolların sıcak asfaltını yeniden yapacağız" dedi.
Daha önceki ziyaretinde, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yanında atıl haldeki futbol ve basketbol sahasını yenileme sözü verdiğini anımsatan Başkan Tütüncü, spor sahalarını yeniden düzenleyerek, gençlerin ve çocukların hizmetine sunduklarını ifade etti. Tütüncü, mahallede 3 adet yeni park, hizmet veremez hale gelen 4 adet parkın ve spor sahaların yenilenmesi, bin 506 metre sıcak asfalt ve 14 bin metrekarelik parke kaldırım çalışması gerçekleştirdiklerini anlattı.
ŞEHİTLER İSMİ MAHALLEDE YAŞAYACAK
Tütüncü, 4 Ekim 2012'de uğradıkları hain saldırı sonucu şehit olan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Mehmet Çolak, Mustafa Kılıç ve Abdullah Bülbül'ün isimlerini, "Üç Şehitler Parkı" olarak, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin güneyinde yaptıkları parka verdiklerini kaydetti.
Vatandaşların spor parkı isteğini yerine getireceklerini söyleyen Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, 3937 sokak'taki park alanını, spor parkı olarak düzenleyeceklerini açıkladı. Tütüncü, spor parkta, açık hava spor aletleri ve basketbol sahalarının olacağını sözlerine ekledi.
(SÇ-Sç-Y)

23.01.2013 10:41:51 TSI

Editör: Wan Haber