Karşıyaka Belediyesi yeni yılı Vapur İskelesi'nde düzenlenecek eğlence ile karşılamaya hazırlanıyor. 31 Aralık gecesi Karşıyaka İskele yanında sahile kurulacak sahnede gecenin geç saatlerine kadar müzik ve dans gösterileri gerçekleştirilecek.
Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen programda eğlence saat 22.00'de DJ Meşin ile start alacak. Saatler gece yarısına yaklaşırken ise bu kez, eğlence dünyasında adından sıkça söz ettiren Ersin sahne alacak. Gece ayrıca Superstarz Dans Grubu alanı dolduranlara gösteriler sunacak. Saat 24.00'e ulaşıldığında ise Karşıyaka semaları muhteşem bir havai fişek gösterisiyle renklenecek.
Yılbaşını meydanlarda geçirmek isteyenlere Karşıyaka'da imkan sağladıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Dünyanın hemen her yerinde yılbaşı coşkulu kutlamalarla geçmektedir. Karşıyakalı gençlerimizin talepleri doğrultusunda farklı bir gösteri hazırladık. Havai fişek gösterileriyle süslenen müzik programına katılmak isteyen herkesi alanımızı doldurup hep birlikte eğlenmeye bekliyoruz" dedi.
(HK)

28.12.2012 12:06:13 TSI

Editör: Wan Haber