AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, partisinin Karşıyaka İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ev ziyaretlerine katılarak vatandaşların dertlerini dinledi.
Akşam saatlerinde AK Parti Karşıyaka ilçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ve yönetim kurulu üyeleri ile Şemikler semtinde ev ziyaretleri yapan Sait, özellikle bayan vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandı. Ev halkı ve komşuların sorularını cevaplayan Sait, vatandaşlarla çay içerek dertleşti.
Ev hanımları ile sohbet eden, bir bayan vatandaşın "sadaka istemiyoruz, iş istiyoruz" talebi üzerine, verilen mikro kredi ve KOSGEB desteklerini anlatan Sait, büyük ilgi gördü. "Çalışamayacak durumda olan ihtiyaç sahiplerine Kaymakamlık vasıtasıyla devletin yardımları var" diyen Sait, "Bu yardımlar hiçbir ayırım yapılmadan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza adil bir şekilde dağıtılıyor" açıklamasını yaptı.
Milletvekili Sait'in ev ziyaretlerini duyan komşular da, bu evlere akın etti. Vatandaşın bu ilgisinden memnun olan Sait, hükümetin icraatlarını anlatarak belediye seçimleri için destek istedi. Halkın yanında olduklarını söyleyen Sait, "Ev ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu çalışmaları seçimlerde yapanlar ile şimdi yapanlar arasında bir fark var, bunu vatandaşlarımız açıkça görüyor. Karşıyaka'yı çantada keklik görenler, halkın yanına gidip dertlerini dinlesinler. Bu iş lafla, ideolojiyle olmaz. Halka gitmezseniz, sizi tanımaz karşı olur. Karşıyaka gönlümüze yakın olan bir ilçemizdir, öyle kalacak" diye konuştu.
(EA-ERG-Y)

14.01.2013 11:33:40 TSI

Editör: Wan Haber