Maddi açıdan sıkıntılı günler geçiren Karşıyaka yönetimi, camiaya birlik mesajı yolladı.
Cihan Büyükoral'ın başkanlık görevini yardımcılarına bırakmasından sonra olağanüstü kongre kararını da iptal eden Karşıyaka yönetimi, yeşil-kırmızılı camiaya birlik olma mesajı yolladı. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Karşıyaka yönetimi, diğer branşlarda olduğu gibi futbolda da profesyonel şube kurulacağını açıkladı.
Karşıyaka 2. Başkanı Ali Erten, kavgayla bir yere varılmayacağını söyleyerek, "Artık bütün Karşıyaka camiası birlik olmak zorundadır. Sevdamız aynı renklere. Herkes savaş baltalarını gömmelidir. Diğer branşlarda olduğu gibi futbolda da profesyonel şube kurmak istiyoruz. Kuracağımız profesyonel futbol şubesine dışarıdan da herkes katılabilir ve destek olabilir. Profesyonel şubemizi üç güne oluşturacağız. Bizim amacımız Mayıs ayında yapılacak kongreye kadar gemiyi en iyi şekilde kıyıya yanaştırmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.
Giden oyuncuların yerlerine de transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Erten, ellerindeki bütçeyle gelecek oyunculara ve mevcut kadroda yer alan oyunculara ödeme yapılacağını belirtti.
(EA-RFK-S)

09.01.2013 17:26:17 TSI

Editör: Wan Haber