Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi konser, tiyatro ve gösterilerle sanatseverleri ağırlayacak. Sahne'de bir ay içinde tam 13 gece etkinlik gerçekleştirilecek.
Sanatseverlerin ilgisi olduğu sürece etkinlikleri aralıksız sürdüreceklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Karşıyaka'da sanata zaman ayıran, kültür etkinliklerini yakından takip eden binlerce hemşerimiz yaşıyor. Opera ve Tiyatro Sahnemiz sayesinde hemşerilerimiz profesyonel konser ve gösterileri kendi kentlerinde izleyebiliyor. Salonumuz her etkinlikte dolup taşıyor. Bu sevgi ve ilgi sürdükçe etkinliklerimiz de devam edecek" dedi.
Şubat ayında Sevgililer Günü'nde Ege Yaylı Çalgılar Beşlisi Pop Rack Gecesi, ülkemizde adını kaliteli müzik ile duyuran Fatih Erkoç konseri, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Doğumunun 200. Yılında Verdi Gecesi gibi birbirinden farklı ve güzel etkinlikler gerçekleşecek. Şubat ayında ayrıca İzmir Devlet Opera ve Balesi 1. Noyan Külkedisi Müzikali Çocuk Oyunu'nun prömiyeri de gerçekleştirilecek. 9 Şubat'ta da Fransız sanatçılar sahne alacak.
(AH-Y)

31.01.2013 12:22:36 TSI

Editör: Wan Haber