Kars Belediye Başkanlığı'nca yapılan alt ve üst yapı çalışmaları ile belediyenin hayata geçirdiği projeler, kente gelen Bakanların yüzünü güldürüyor.
Kıt imkanlarla aynı anda birden fazla projeyi çalışmasını yapan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, bakanlara yaptığı sunumlar ilgi gördü.
İçişleri Bakanı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanı Suat Kılıç'a Başkan Bozkuş'un slayt gösterisi eşliğinde verdiği brifing ilgiyle izlendi. Başkan Bozkuş'un zaman zaman slayt gösterisini durdurarak bakanlara anlattığı projeler, Bakan Şahin ile Bakan Kılıç, tarafından beğenildi. Başkan Bozkuş, göreve geldikleri günden itibaren hazırladıkları projelerin yarısının bittiğini, bazılarının tamamlanmak üzere olduğunu ve bazılarına da başlanıldığını söyledi.
Yaklaşık 40 dakika Bakan Şahin ile Kılıç'a brifing veren Bozkuş, belediye çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Özellikle hayata geçirilen projelerin çok yerinde ve olumlu olduğuna dikkat çeken İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanı Suat Kılıç, Kars'taki gelişmeleri Ankara'da yakından takip ettiklerini ve özellikle belediyenin 2012 yılında çok önemli projeleri tamamladığına vurgu yaptılar.
Kars Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret eden bakanlara Belediye Başkanı tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.
(IÇ-AT-Y)

07.01.2013 16:07:52 TSI

Editör: Wan Haber