Kars Kent Konseyi ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un katkılarıyla Üniversite öğrencilerine ve gençlere özel İmparator Düğün Salonu'nda ücretsiz yılbaşı gecesi eğlence programı düzenlendi.
Kars Kent Konseyi'nin düzenlemiş olduğu yılbaşı gecesine çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Yılbaşı gecesinde Kafkas ekibi gösterileri, yöresel halk oyunları gösterileri yapılırken clup müziklerle coşan öğrenciler çekilişlerle hediyelere boğuldu. Geceye katılan öğrencilerin doyasıya eğlenmesi herkesi memnun etti.
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Üniversite öğrencilerine yeni yıl mesajı gönderdi. Öğrencilerin yeni yılını kutlayan Bozkuş; "İnsan odaklı hizmet anlayışı ile bugüne kadar yapılamayan hizmetlere imza atmanın, onur ve sevincini yaşıyoruz. Üniversite öğrencilerinin sosyal olarak daha fazla etkin olabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yapmış olduğumuz Üniversite öğrencilerine özel ücretsiz yılbaşı eğlencesiyle bunu bir kez daha gösterdik. Yılbaşı gecesi programında emeği geçen herkese ve gecemize ev sahipliği yapan İmparator Düğün salonu çalışanlarına ve sahiplerine teşekkür ederim ."dedi.
Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinden Yasin Terzi ise Kars Kent Konseyinin bu gibi etkinlikleri yapmasının öğrencileri sevindirdiğini belirterek, "Yılbaşında Kars'ta birçok iş yeri yılbaşı gecesi düzenledi. Hepsinde giriş ücretleri vardı. Bir çok öğrenci maddi imkanı olmadığı için yılbaşını yurtlarda ya da evlerinde geçirecekti. Bu etkinlikle herkes eğlenme imkanı buldu. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş'a ve Kent Konseyine Öğrenci Arkadaşlarım adına teşekkür ederim" diye konuştu.
(IÇ-AA-Y)

01.01.2013 17:10:39 TSI

Editör: Wan Haber