Kars Belediye Başkanlığı Modern Hizmet Binası'nın yapımı soğuk havaya rağmen devam ediyor.
Başkan Bozkuş'un girişimleriyle geri alınan ve Belediye Hizmet Binası olarak projesi değiştirilen eski belediye binasının yapılmasına soğuğa rağmen ara verilmedi.
İlgili firma tarafından yapılan çalışmalarda belediye binasının çerçeveleri ve camları da takıldı. 2013 yılının Ekim ayında bitirilerek hizmete açılması düşünülen belediye hizmet binasında bütün birimler bir arada olarak vatandaşlara hizmet verilecek.
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars'a modern, çok amaçlı ve güzel bir belediye hizmet binası kazandıracaklarını kaydetti.
Bozkuş, yapılan her şeyin Kars'a ve Karslılara yapıldığını ifade etti. Bozkuş; "Belediye hizmet binasının tamamlanması için gece, gündüz, kar kış ve soğuk demeden çalışmalar devam ediyor. Binanın dış çerçeveleri ve camları takıldı. İçeride tadilat işi devam ediyorum. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalar daha yoğun bir şekilde devam edecek. İnşallah Allah kısmet eder ise 30 Ekim 2013 Kars'ın kurtuluş törenlerini eski günlerde olduğu gibi belediye hizmet binasında yapacağız" dedi.
ÇOK AMAÇLI MODERN BELEDİYE HİZMET BİNASI KARSLILARA UZUN YILLAR HİZMET VERECEK
Kars'ın önemli sorunlarını çözerek kalıcı hizmetler yapmak istediklerini belirten Başkan Bozkuş, 2013 Ekim ayında hizmete girmesi planlanan modern hizmet binasının Karslılara uzun yıllar hizmet vereceğini kaydetti.
Çalışmaların planladıkları şekilde devam ettiğini ve yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla beraber geçmişte olduğu gibi 30 Ekim Kars'ın kurtuluş törenlerinin bu bina görkemli bir şekilde yapılacağına da dikkat çekti.
(IÇ-AT-Y)

15.01.2013 11:44:30 TSI

Editör: Wan Haber