2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan Namık Kemal İlkokulu öğrencileri karnelerini, Çankaya Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım ve Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak'ın elinden aldılar.
Namık Kemal İlkokulu sınıflarında karnelerini almayı sabırsızlıkla bekleyen çocuklar, karnelerini, kendilerini yalnız bırakmayan kaymakam ve belediye başkan yardımcısının elinden almanın heyecanını yaşadılar. Çankaya Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım ve Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Eser Atak, karnelerini verirken, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere başarılarının sürmesi temennisinde bulundular. Karnelerini almanın sevinci gözlerinden okunan çocuklar, bir yandan da iki hafta sürecek yarıyıl tatilinin başlamasının mutluluğunu yaşadılar.
Eğitim kurumlarına bakım, onarım ve yenileme desteğini sürdüren Çankaya Belediyesi, geçtiğimiz yaz tatili boyunca okulların boya, badana, asfaltlama, çatı aktarma ve okul bahçelerine oturma grubu konması, basket potası yerleştirmesi ve spor alanları yapımı gibi birçok konuda çalışma yapmış ve bu çalışmalar karşılığında okullardan takdir ve teşekkür belgesi almıştı.
(BK-ÖZ-Y)

25.01.2013 12:55:33 TSI

Editör: Wan Haber