Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, karne dağıttıkları Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu öğrencilerini panzer, motosiklet ve polis ekip araçlarına bindirerek sevindirdi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünün kardeş okul olarak seçtiği Hacı Nuh Nuhoğlu İlkokulu'nda düzenlenen törene; İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, çok sayıda polis, öğrenciler ve velileri katıldı. Karne töreni öncesi öğrenciler, polis ekipleri tarafından panzer, motosiklet ve ekip araçlarına bindirildi.
Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "Çocuklarımız yarıyıl boyunca çalışıp ter döktü, okullarına gidip geldi. Bugün bunun karşılığını alacaklar. Doğrusunu isterseniz bizler de bugün çocukluk günlerimize gittik. Bizler de sizinle birlikte çocukluğumuzu yaşıyoruz. Karne gününüz hepinize hayırlı, uğurlu olsun. Karnelerimizde kırık ve istemediğimiz notlar olabilir. Bunlar hiç önemli değil. Önemli olan çocuklarımızın sağlığı ve iyi bir eğitim almaları. Biz emniyet teşkilatı olarak, sizlerin güvenliğini sağlayan ağabeyleriniz, ablalarınız ve amcalarınız olarak bugün sizlerle beraber olmak istedik" dedi.
(OD-ZB-GS-Y)

25.01.2013 13:05:17 TSI

Editör: Wan Haber