Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonunda öğrencilerle birlikte yürüdü. Çınarlıdere ve Yuvacık'taki yürüyüşlere katılan öğrenciler, karne sevincini Başkan amcalarıyla paylaştı.
Hafta sonunda Çınarlıdere ve Yuvacık'ta yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşlerine katılan Başkan Karaosmanoğlu, öğrenciler ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar'ın da katıldığı Çınarlıdere'deki yürüyüşte, Özel Seymen Eğitim Kurumları'ndan gelen öğrenciler ve öğretmenler yer aldı. Türkçe öğretmeni Hayat Hızlı Biçici, okulun ''Seymen Okuma Treni'' projesiyle ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi verdi ve bir kitap hediye etti.
Çınarlıdere ve Yuvacık'ta yapılan yürüyüşlere katılan Bilgievleri'nin öğrencileri de, karne sevinçlerini Başkan Karaosmanoğlu ile paylaştı. Öğrencileri kutlayan ve iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Eğitime büyük önem veriyoruz. Büyükşehir olarak öğrencilerimize dağıttığımız bilgisayarlar, okullara yaptığımız katkılarla sizlerin en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz. İlköğretim birinci sınıflardaki 36 bin 500 çocuğumuza dağıtacağımız satranç takımlarıyla eğitime çok önemli bir katkı daha yapacağımıza inanıyoruz'' dedi.
(MA-MA)

29.01.2013 15:42:41 TSI

Editör: Wan Haber