Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, geçtiğimiz pazar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapılan Türkiye Kros Şampiyonası'nda dereceye giren Aydınlı sporcuları kabul etti.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, geçtiğimiz pazar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapılan Türkiye Kros Şampiyonası'nda,23 yaşaltı kadınlar kategorisinde 4. olarak Milli Takıma seçilen Zekiye Çelik'i, Mersin'de düzenlenen Seyfi Alanya Atmalar Kış Şampiyonası'nda 23 yaş kategorisinde disk atma branşında Türkiye şampiyonu, çekiç atma branşında ise Türkiye 2.'si olan Yunus Akpınar'ı ve Yıldızlar kategorisinde çekiç atma branşında Türkiye dördüncülüğü elde Mücahit Yüce 'yi makamında kabul etti.
Müsabakalarda başarılı olan sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Akın, "Hizmete giren Kardeşköy atletizm pisti böylece meyvelerini vermeye başlıyor. Sporcularımızın dereceler elde etmesi, milli takımlara seçilmesi bizleri mutlu ediyor.bu başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi.
Zekiye Çelik'in antrenörü Muzaffer Kaplan ise Aydın Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kaplan şöyle konuştu: "Bizlerden beklenen başarıları elde etmek için elimizden geleni yapacağız. Sporcularımızın başarıları bizleri gururlandırdı. Parkurun ıslak ve kaygan olması nedeni ile çivili ayakkabısı olmadan yarışan sporcumuz Zekiye Çelik Milli Takıma seçilmeyi başardı.9 Mart 2013 tarihinde Sırbistan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecek"
Akın ziyaretin sonunda sporculara çeşitli hediyeler verdi.
Darıca'da yapılan yarışlar sonunda Aydınlı sporcuların dereceleri şöyle:
Zekiye Çelik (23 yaşaltı kategorisi) Türkiye 4.'sü
Ayşe Kaplan (23 yaşaltı kategorisi) Türkiye 11.'si
Hamide Çelik (23 yaşaltı kategorisi) Türkiye 14.'sü
Fatma Hacıköulü (Büyük Bayanlar Kategorisi) Türkiye 5.'si
Fadime Sarı (Genç Bayanlar kategorisi) Türkiye 15.'si
Derya Kaya (Genç Bayanlar kategorisi) Türkiye 27.'si
Derya Erkan (Yıldız Bayanlar kategorisi) Türkiye 98.'si
(GY-MB-İK)

18.02.2013 17:50:55 TSI

Editör: Wan Haber