Kardemir D.Ç Karabükspor takımı, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı öncesinde kurban keserek dua etti.
Hafta sonucu deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri'nde sürdüren Karabükspor'un çalışmalarını kulüp Başkanı Nevzat Şahin yakından takip ederken ligin ikinci yarı öncesi kurban kesimi yapıldı. Ligin ikinci yarısının bütün kulüpler için hayırlı olmasını dileyen Başkan Nevzat Şahin, ligin ilk devresindeki konumlarını sezon bitiminde de korumak istediklerini söyledi.
Futbolun içinde sakatlıkların olduğunu ve en son oynadıklarını Fenerbahçe maçında oynayan 7-8 oyuncularının kadroda olmadığını belirten Şahin, "O yüzden de üzerimizde bir nazar var diyerek bugün bir kurban kestik. İnşallah bundan sonra böyle sakatlıklar yaşamayız. Tabii ki Trabzon'da oynayacak olan oyuncularımızda diğerlerini aratmayacaktır. Biz yine Trabzon'a her şeye rağmen kazanmak için gideceğiz. Allah nasip ederse inşallah iyi bir sonuç ile oradan dönmek istiyoruz. Biliyorsunuz ki devre arası transferleri zor gerçekleşiyor. Arkadaşlarımız bir haftadır Avrupa'dalar. Bağlantı kurduğumuz futbolcuların maçlarını tekrar seyrediyorlar. Bugün, yarın inşallah bir sonuca varırız. Ocak ayının sonuna kadar biliyorsunuz ki, transfer devam ediyor ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bütçemize en uygun transferleri yapmaya çalışıyoruz. Yapımıza ve oyun sistemimize uyması da önemli" dedi.
Başkan Şahin ayrıca, transfer noktasında stoper mevkisine arayışlarının devam ettiğini de belirterek şunları söyledi:
"Mabiala ve Lualua'nın Afrika kupasına gitmeleri nedeniyle o bölgelerde oyuncu ihtiyacı hasıl oldu. Tabii ki elimizdeki oyuncularda yeni gelen oyuncularda onların yerlerini dolduracaktır."
Kırmızı-mavili ekip düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla mücadele ve yarım saha çift kale maç yaptı.
(YE-BÇ-S)

16.01.2013 11:12:27 TSI

Editör: Wan Haber