Kardemri D.Ç. Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasından deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan idman 1,5 saat sürdü. Kırmızı-mavililer antrenmanda koşu ve teknik çalışma yaptı. İdmanda basın mensuplarına açıklamada bulunan Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligdeki üst sıralara çıkmak için Beşiktaş karşısında galibiyet almak istediklerini söyledi.
Bakkal, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa'ya kendi evlerinde 3-0 yenildiklerini hatırlatarak, "Bir mağlubiyetle umutsuzluğa kapılmanın anlamı yok. İyi bir takımız. Bu maçta biraz sallantıya girdik ama iyi gidiyoruz. Şimdi Beşiktaş maçına gidiyoruz. Herkes haftalar öncesinden bu maçı merak eder bir haldeydi. Şimdi öyle bir maça çıkacağız. Bizden beklenen pozitif futbolu bu maçta sahaya yansıtacağımıza inanıyorum. Geçen haftadan daha iyi bir takımın sahada olacağını düşünüyorum. Öyle olması gerekiyor. Çünkü bizim oyunumuz o değildi. İnşallah gerçek oyunumuzu oynarız. Üst sıralardaki hedef belirleme adına iyi bir galibiyet alırız" dedi.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u aynı sonuçla yendiklerini ve iyi bir takım olduklarını ifade eden Bakkal, "Yukarıyı yakalamamız lazım. Şimdi sırada Beşiktaş var. Niyetimiz bu maçtan da galip ayrılmak. Beşiktaş'ın kadrosu çok geniş. Taraftarlarının önünde coşkulu oynayacaklardır. İyi bir maç olacak" diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam ve Şenol Güneş'in istifalarını da değerlendiren Mesut Bakkal, şunları söyledi:
"Keşke olmasaydı. Onların 3,5 senede yaptıkları ortada. Bazı şeylerin bu kadar ucuz olmaması gerektiğini düşünüyorum. Çok oynaş olmamalı. Ama maalesef bunları yaşıyoruz. Ülkemizde bundan sonra da yaşayacağız sanıyorum. Her iki teknik adam hem insan olarak da hem de teknik adam olarak mükemmeller."
(YE-BH-S)

29.01.2013 10:34:15 TSI

Editör: Wan Haber