Nevşehir Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt ve Okul Aile Birliği Yönetimi Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü'yü ziyaret etti.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ziyarette yaptığı açıklamada, ''Özel Kardelen Koleji Okul Aile Birliği olarak sizleri ziyaret etmekten dolayı mutluyuz. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Nevşehir bir çok yeniliklere kavuşmuştur. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz'' diye konuştu.
Kardelen Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt ise Esnaf ve Sanatlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü'ye Okul Aile Birliği çalışmaları konusunda bilgi verdi. Bozkurt, ''Özel Kardelen Koleji Okul Aile Birliği olarak çeşitli aktivitelerin yanı sıra bayanlar için her yıl olduğu gibi bu yıl da çay partisi düzenliyoruz. Buradaki amacımız ise okulumuz öğrenci velilerinin kaynaşmasını sağlamak. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ve bundan sonraki yıllarda da Kardelen Koleji Ailesi olarak büyümeye devam edeceğiz''dedi.
Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ise yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ördü, ''Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan'a ve Okul Aile Birliği yönetimine bizleri ziyaret etmiş olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Birlik Başkanlığı olarak bizlerde Nevşehir için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kardelen Koleji'nin yapmış olduğu çalışmaları da takip ediyoruz ve son derece başarılı buluyoruz. Özel Kardelen Koleji'ne bundan sonraki yıllarda da Nevşehir'in eğitim çıtasını yükseltme yolunda başarılar diliyorum'' dedi.
(MÖZ-ZB-Y)

19.02.2013 13:57:58 TSI

Editör: Wan Haber