Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri ve öğretmenleri Kapadokya Fm'de yayınlanan ''Görmeyen Gözler'' programına konuk oldular.
Özel Kardelen Koleji Türkçe öğretmeni Yeliz Özer, Fen Bilgisi öğretmeni Mustafa Sevinç ve Müzik öğretmeni Müjgan Özsoy ve öğrenciler Kapadokya Fm'de yayınlanan ''Görmeyen Gözler'' programına konuk olarak Kardelen Koleji'ni tanıttılar. Programda öğretmenler Özel Kardelen Koleji'ni tanıtırken öğrenciler ise hazırlamış oldukları şiirleri okudular. Özel Kardelen Koleji öğretmeleri programda, Kardelen Koleji'nin Nevşehir'de ilk özel eğitim kurumu olduğunu ifade ederken bugüne kadar gerek Dünya gerek Avrupa ve gerekse de Türkiye'de bir çok sayısız başarılara imza attıklarını söylediler. Kardelen Koleji Türkçe öğretmeni Yeliz Özer, Kardelen Koleji Nevşehir'in ilk özel okuludur. Okulumuz bugüne kadar sayısız başarılar elde ederek Nevşehir'in lider okulu olmaya devam etmektedir. Okul olarak İç Anadlu Bölgesi'nde yapılan yarışmalara da önem veriyoruz. Geçen yıl Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmalarında bölge birincilikleri kazanarak Nevşehir'e bir başarı daha kazandırdık. Bu yılda bu başarılarımız artarak devam edecektir''dedi. Kardelen Koleji Fen Bilgisi öğretmeni Mustafa Sevinç ise Kardelen Koleji'nin bireysel değil daha çok kitlesel başarılara imza attığını bunun en güzel örneğinin ise LYS sonuçları olduğunu söyledi. Sevinç, '' Özel Kardelen Koleji olarak bireysel başarılardan daha çok kitlesel başarılar ile Özel Kardelen Koleji adından sıkça söz ettirmektedir. Bunun en güzel örneğini geçtiğimiz yıl yapılan LYS sınav sonuçlarına bakarak görebiliriz. Kardelen Koleji Nevşehir'de kırılması güç bir rekora imza atarak LYS yerleştirme sonuçlarına göre Nevşehir'de yüzde 90'lık yerleştirme oranına sahip oldu''dedi.
Özel Kardelen Koleji Müzik öğretmeni Müjgan Özsoy ise okul içerisinde yapılan müzik dersleri kon usunda çeşitli bilgiler vererek program da öğrenciler ile birlikte Kardelen Koleji'nin marşını söylediler.
(COŞ-AÖ-Y)

13.02.2013 14:47:47 TSI

Editör: Wan Haber