Nevşehir Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mehtap Kulaç, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı ve bir grup okul öğrencisi Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti.
Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan ziyarette yaptığı açıklamada 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı çalışmaları konusunda Vali Savaş'a bilgiler verdi. Kaplan: Özel Kardelen Koleji olarak 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Okulumuzda yüzme kurslarımız, basketbol kurslarımız, müzik kurslarımız olmak üzere bir çok branşta kurslarımız bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz okulumuz tarafından açılan kurslara büyük ilgi gösteriyorlar'' dedi. Kaplan ayrıca Nevşehir Valiliği tarafından başlatılan Suriyeli mülteciler yardım kampanyasına da okul olarak destek vereceklerini kaydetti.
Vali Abdurrahman Savaş ise ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek Kardelen Koleji İlkokul 1. sınıf öğrencileri ile bir süre sohbet etti. Vali Savaş:"Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan başta olmak üzere tüm okul idarecilerimize ve öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlimizde gerçekten eğitim alnında bir çok başarılar elde edilmektedir. Bu başarılardan dolayı sizleri tebrik ediyorum'' diye konuştu.
(COŞ-AÖ-Y)

16.01.2013 12:16:21 TSI

Editör: Wan Haber