Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2012-2013 Eğitim öğretim yılının ikinci yarısına düzenlenen tören ile başladı. Törene öğrencilerin yanı sıra öğrenci velileri de katıldı.
Özel Kardelen Koleji 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarı yılı düzenlenen tören ile başladı. Kardelen Koleji'nde yapılan törene öğrenci, öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi. Törende okul genel müdürü Ali Kaplan yaptığı konuşmada başarılar ile dolu bir yarıl yıl dileklerinde bulundu. Kaplan, ''Bugün itibarıyla 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine başlamış bulunmaktayız. 14 Haziran 2013 Cuma gününe kadar sürecek olan ikinci yarı yılda yaklaşık dört aylık bir süreç sizleri beklemektedir. Sevgili öğrenciler, Eminim ki yarı yıl tatilinde güzel ve verimli çalışmalar yaparak öğretmenlerinizin size verdikleri görevleri yerine getirdiniz. Çalışmalarınızın meyvelerini almak için yılsonuna kadar gayret etmelisiniz. Çabalarınızın sonuçsuz kalmaması için bir plan ve program dahilinde yıl sonuna kadar gayretlerinizi bekliyoruz. Özellikle dönem sonunda sınava girecek arkadaşlar şunu unutmamalıdır. Önümüzdeki dört aylık süreç ancak her günü doğru değerlendirildiğinde bir anlam kazanacak ve sizi hedefinize ulaştıracaktır.''diye konuştu.
Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan'ın konuşmasının ardından ise program İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Öğrenciler ve öğretmenler 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci yarısına çalan ilk zil ile derse başladılar.
(MÖZ-ZB-Y)

11.02.2013 11:59:57 TSI

Editör: Wan Haber