Marini ve Tekfalt firmaları, Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde karayolları çalışanları ve müteahhitlere bilgilendirme semineri düzenledi.
'Polimer Modifiye ve Taş Mastik Asfalt (SMA) Semineri' adlı ile düzenlenen etkinlikte açıklama yapan Marini S.P.A Bölge Satış Müdürü Michele Varoli, yapılan çalışmalarda her zaman için öncü olduklarını belirterek, Türkiye'de önemli pazar payına sahip olduklarını söyledi. Özellikle Çin'de çok büyük bir üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Varoli, yaptıkları ürünleri Çin devleti çok fazla kullandığı için dışarıya pazarlayamadıklarını, tamamını Çin'e sattıklarını ifade etti.
Varoli'nin ardından konuşan Marini Makine A.Ş Genel Müdürü Yusuf Güngör, Tekfal firma tanıtımını yaparak, Türkiye piyasasında çok yeni olduklarını, yaklaşık bir yıldır resmi olarak Marini ismiyle şirketleştiklerini kaydetti. Temel çalışma alanlarının asfalt yapımı olduğunu aktaran Güngör, tanıtımı sinevizyon gösterimiyle tamamladı.
Karatom-Bitom modifikasyonlarını tanıtan Termopol Genel Müdürü Sinan Kara ise, Diyarbakır'a daha önce bir çok defa geldiğini ve bunun kendisine mutluluk verdiğini belirterek, yaptıkları çalışmaların içeriğinden bahsetti. Konuşmaların ardından karayolları çalışanları ve müteahhitlere yönelik seminer başladı.
(MY-AKK-Y)

15.01.2013 14:10:08 TSI

Editör: Wan Haber