Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı mesajla hemşehrilerinin yeni yılını kutladı. Başkan Karaosmanoğlu mesajında şunları söyledi: "İyilikler, güzellikler, zorluklar ve başarılarla dolu bir yılı daha geride bıraktık" dedi.
2012 yılının kendileri için yine hizmetlerle dolu bir yıl olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli'miz gerek ulusal ölçekte, gerekse uluslararası ölçekte pek çok etkinlik ve organizasyonla gündeme geldi, ev sahipliği yaptı. Çalışmaları ile adını duyurdu. Şehrimiz adına, 2013 yılında da başarıların devam etmesini, Kocaeli'nin ufkunun dünyaya açılmasını diliyorum" dedi.
Başkan Karaosmanoğlu, "Bizler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, yeni yılda da hizmet maratonumuza hız kesmeden devam edeceğiz. Şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek. Bu uğurda atılan her türlü adımı, tasarlanan projeleri destekleyeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana pek çok büyük başarıyı beraber paylaştık. Bayramlarımız, kandillerimiz huzur ve esenlik içinde geçti. Bugün de yepyeni bir yılı birlikte karşılıyoruz."
Başkan Karaosmanoğlu sözlerini, "Şehrimizden mutluluk ve huzur eksik olmasın. Başarılarımız artarak sürsün, kentimiz öncü ve örnekliğini devam ettirsin. Bütün insanlığa 2013 yılının başarı ve güzellikler getirmesini diliyorum" diyerek tamamladı.
(MA-MA)

30.12.2012 11:59:49 TSI

Editör: Wan Haber