Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları'nı ziyaret etti. Hizmetlerde kadınların katkısının büyük olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'nin her köşesinde olduğu gibi Gebze'de de hizmet koşumuz dev adımlarla devam ediyor'' dedi.
AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ile yönetimini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu'na AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı eşlik etti. Bayanların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, tüm hizmetlerde kadınların büyük katkısı olduğuna değindi. İlçe başkanı Aydın ile yönetimdeki bayanlar, ''Büyük Başkan'' olarak hitap ettikleri Başkan Karaosmanoğlu'nu aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kadın kollarının fedakarca çalıştığını ve bu çalışmaların başarılı sonuçlarının alındığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Bayanlarımız yaptıkları güzel ve faydalı çalışmalarla halkımızın gönlünü kazanıyor. Halkımıza değer veriyoruz. AK Parti kadroları ülkemizde, şehrimizde, mahallemizde hayatı kolaylaştıran, çevremizi güzelleştiren hizmetler yapıyor. Büyükşehir olarak halkımızla çıktığımız hizmet koşusuna her geçen yıl dev adımlarla devam ediyoruz'' ifadesini kullandı.
(MA-MA)

06.01.2013 15:18:16 TSI

Editör: Wan Haber