Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, O Ses Türkiye'de yarışan İzmitli Eren'e tam destek verdi. Başkan Karaosmanoğlu, yarı finalde mücadele edecek olan Eren'e başarılar diledi.
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye'de yarışan İzmitli Eren, Başkan Karaosmanoğlu'ndan tam destek aldı. Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya gelen Eren, "Türkiye'nin izlediği bir yarışmada, İzmit'i ve Kocaeli'yi temsil etmekten gurur duyuyorum. Başkanımız Karaosmanoğlu'nun desteği benim için son derece anlamlı. Yarışmada Kocaelili ve İzmitli hemşerilerimin desteğini bekliyorum'' dedi.
Yarışmada söylediği şarkılar ve sesiyle dikkat çeken ve 60 bin kişinin içinden elemelerle yarı finale kadar gelmeyi başaran Eren'i tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Eren kardeşimize başarılar diliyorum. Kentimizin gençlerinin elde ettiği bu başarılar, bizi de mutlu ediyor. Eren'i destekliyor ve başarılarının devamını diliyorum'' ifadelerini kullandı.
Öte yandan O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı 11 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de yaşanacak. Yarışmada Hülya Avşar'ın takımında bulunan Eren, Murat Boz'un takımına karşı mücadele edecek. Program boyunca sesi ve söylediği şarkılarla koçu Hülya Avşar'ın da takdirini kazanan Eren, yarı finalde ilk sırada sahneye çıkacak. Eren, kendisini desteklemek isteyenlerin ''Eren'' yazarak 1890'a SMS gönderebileceklerini söyledi. Eren, büyükşehirin düzenlediği Roman Star yarışmasında da dereceye girmişti.
(UU)

09.02.2013 12:26:02 TSI

Editör: Wan Haber