Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Taşköprülüler Derneği, Kristal-İş Sendikası, Gebzespor heyeti ve Başbakanlık Yatırım Ajansı'nı ayrı ayrı kabul etti. Kentin her köşesine eşit hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'nin her ilçesine, her köyüne, her mahallesine, her cadde ve sokağına, her santimine hizmet ediyoruz'' dedi.
Gebze Çayırova Darıca Dilovası İlçesi Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcanve yönetimi, Kristal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı ve yönetimi, Gebzespor Başkanı Yavuz Unsur ve Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı İlker Aycı, başkan Karaosmanoğlu'nu ayrı ayrı ziyaret etti. Büyükşehir'in Gebze'deki hizmet binasında gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Karaosmanoğlu, Taşköprülüler Derneği yöneticileri, sendikacılar ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in eşlik ettiği Gebzespor Başkanı Unsur ile ayrı ayrı görüştü.
Başkan Karaosmanoğlu'nun İzmit'teki hizmet binasındaki konuğu ise Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı Aycı ile ekibi oldu. Sanayi, ulaşım, lojistik ve turizm kenti Kocaeli'ne yönelik Aycı'ya bilgi aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'nin stratejik önemini çok iyi biliyor ve kentimizi daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.
(UU)

05.01.2013 15:28:16 TSI

Editör: Wan Haber