Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit çarşı esnafını dolaştı, alışveriş yapan vatandaşları hatırını sordu. Her gün yeni bir hizmet aşkıyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Biz bu millete, Kocaeli'ne ve Kocaeli halkına aşığız'' dedi.
Başkan Karaosmanoğlu, İzmit çarşı esnafını ziyaret etti. Çarşı esnafını dolaşan ve hayırlı işler dileyen Başkan Karaosmanoğlu, alışverişe çıkan vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafın ve vatandaşların hizmetlerle ilgili görüş ve önerilerini almak için sık sık halkın içinde yer aldıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'nin, İzmit'in, bu kentin her köşesinin aşığıyız. Her gün artan bir hizmet aşkıyla Kocaeli ve İzmit halkına hizmet ediyoruz'' ifadesini kullandı.
İzmit'in her geçen gün geliştiğini ve değiştiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''İzmit'in, İzmitlinin, Kocaeli'nin gece gündüz, 7 gün 24 saat hizmetindeyiz. Yaz-kış demeden çalışıyoruz. Çocuklarımıza daha güzel bir Kocaeli, daha güzel bir İzmit bırakmak için her gün yeni projeler üretiyoruz'' ifadesini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu ziyaret ettiği esnafın ve sohbet ettiği vatandaşların hizmetlerle ilgili fikirlerini de dikkatle dinledi.
(UU)

05.01.2013 15:23:33 TSI

Editör: Wan Haber