Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'de sokak, cadde ve kavşaklarda yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Gebze'yi ve Gebzelileri çok sevdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Gebze'de samimiyetle, içtenlikle çalışıyoruz. Gebze halkından da aynı samimiyeti görüyoruz'' dedi.
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze'de sokak, cadde ve kavşaklarda devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları arazide inceledi. Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ile Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan'dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, Gebze'nin her alanda Büyükşehir'den önemli hizmetler aldığını söyledi.
Bir zamanlar sokaklarında çamurdan güçlükle yürünebilen, şehrin girişi ve çıkışı bile belli olmayan bir Gebze'den şimdi pırıl pırıl ışıldayan bir Gebze'ye ulaştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''8 yıl boyunca Gebze'de azimle, kararlılıkla çalıştık. Gebze için gecemizi gündüzümüze kattık. Halkımız da bizi hep anlayışla karşıladı, bize destek oldu. Gebze ve Gebze halkı için daha yapacak çok şeyimiz var'' ifadesini kullandı.
(MA-MA)

21.12.2012 12:27:34 TSI

Editör: Wan Haber