Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ve Darıca'da arazide devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Gebze'nin ve Darıca'nın 50-100 yıl sonrasını planladıklarını söyleyen başkan Karaosmanoğlu, ''Hizmet belediyeciliği vizyonumuzla Kocaeli'nin her noktasında çalışıyoruz'' dedi.
Gebze ve Darıca'da arazide devam eden alt yapı ve üst yapı projelerini inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan'ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak Gebze'nin Sekapark'ı olması beklenen Tatlıkuyu Vadisi'ndeki çalışmaları inceledi.
Başkan Karaosmanoğlu, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının aralıksız devam ettiği Tatlıkuyu Vadisi'nde projeyle ilgili bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Darıca'ya geçerek Sırasöğütler'deki dere ıslahı çalışmalarını denetledi. Gebze'de ve Darıca'da önemli çalışmalara imza attıklarına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Gebze ve Darıca çok önemli cazibe merkezleri. Böyle olunca sürekli büyüyor, değişiyor, farklılaşıyor. Çok yönlü bir hizmet sunmak, her şeyiyle sürekli ilgilenmek gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak, Kocaeli genelinde tüm enerjimizle ve kararlılığımızla çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.
(UU)

05.01.2013 15:33:03 TSI

Editör: Wan Haber