Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı ve ikinci yarıyıl başlangıç törenine katıldı. Törende öğrencilerle velilere seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ''Bütün çocuklarımız, bütün öğrencilerimiz bizim için çiçektir'' dedi.
2012-2013 eğitim ve öğretim döneminin ikinci yarıyıl başlangıcında düzenlenen törenle hem Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi hem de öğrenciler ve veliler ikinci döneme 'merhaba' dedi. Törende Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel, Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, öğretmenler, veliler ve idareciler de hazır bulundu.
Törende söz alan okul müdürü Erdinç Bozkurt, başkanlar Karaosmanoğlu ile Yıldırım'a okulda eğitim alan 123 öğrenci, öğretmenler ve veliler adına teşekkür etti. Okulun açılışı ve ikinci yarıyılın başlangıcı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu'ndan mezun olacak öğrencilerin hayatın her alanında ve farklı meslek gruplarında başarılı olacağına inandığını dile getirdi.
Okula gelişinde idareciler ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir olarak eğitim adına yapılacak ne varsa, tüm gücümüzle destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Ben de bir öğretmenim. Çocuklarımızı, öğrencilerimizi, gençlerimizi çok seviyorum. Onlar bizim çiçeklerimizdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmesi için gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı. Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, daha sonra okulun açılış kurdelesini kesti ve binada incelemelerde bulundu.
Karamürsel şehir terminalinin yanında bulunan 4 Temmuz İlkokulu, 2012-2013 eğitim döneminin başlangıcında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni binasına taşınmıştı. 4 Temmuz İlkokulu'nun eski binası ise Karamürsel Belediyesi'nin katkılarıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilattan geçirilerek Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu'na tahsis edildi.
(UU)

12.02.2013 13:18:30 TSI

Editör: Wan Haber