Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Darıca'ya bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel hizmetler yapacaklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Darıca için kolları sıvadık'' dedi.
Başkan Karaosmanoğlu'na Bayramoğlu sahilindeki incelemelerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak eşlik etti. Büyükşehir tarafından çevre düzenlemesi çalışmalarının aralıksız devam ettiği Bayramoğlu sahilinde yetkililerden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, ''Eşsiz bir sahil şeridine sahip olan Darıca'da halkımız için yeni plajlar açıyoruz. Darıca'da bu yaz halkımızla el ele denize gireceğiz'' ifadelerini kullandı.
Darıca'yı ve Darıca halkını çok sevdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Darıcalı hemşehrilerimize hizmetin en güzelini sunmak için kararlılıkla çalışıyoruz. Darıca'yı sahiliyle, yeşil alanlarıyla, parkları ve yollarıyla cazibe merkezi yapmak için kolları sıvadık ve bu yolda çok önemli mesafe kat ettik. Darıca'ya hizmetlerimiz artarak devam edecek'' diye konuştu.
(UU)

05.01.2013 15:46:48 TSI

Editör: Wan Haber