Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İzmit İlçe'de kadın kolları ve gençlik kollarıyla bir araya geldi. Siyasette kadınların ve gençlerin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''İzmit Körfezi'ni temizlediğimiz gibi, siyaseti de temizledik. Bizim siyasetimiz eser siyasetidir, hizmet siyasetidir'' dedi.
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ile yöneticiler, Başkan Karaosmanoğlu'nu parti binasında misafir etti. Gençlik kolları ve kadın kolları yöneticilerinin yoğun katılım sağladığı programda Başkan Karaosmanoğlu, toplantıya katılanlarla tecrübelerini paylaştı.
Siyasette kadınlarla gençlerin önemine değinen ve yaptıkları çalışmalarla AK Parti'ye güç kattıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Bizim için siyaset halkımıza hizmet etmek, dertlere derman olmaktır. İzmit Körfezi'ni temizlediğimiz gibi, siyaseti de temizledik, temizliyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşımıza kulak veriyor, derdini dinleyip, derman olmaya çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.
Başkan Karaosmanoğlu, programda gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Kandıra'da yapımı devam eden Namazgah Barajı'yla ilgili bir soruyu yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Barajda sorun yok, yolumuza devam edeceğiz'' açıklamasını yaptı. Aksaklığın müteahhit firmadan kaynaklandığını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Barajın yapımı aksamadan devam edecek. Müteahhidin kendi iç problemi var. Yani Büyükşehir'den ya da İSU'dan kaynaklanan bir problem yok. Parasını zamanında alan bir müteahhit. Başka yerlerdeki işinden dolayı bir problemi oldu. Bizim işimizde bir aksama olmayacak, yakinen takip ediyoruz. Bunlar her zaman olabilecek şeyler. Müteahhidin bizimle bir problemi yok. 5-10 gün içinde konu netleşecek'' şeklinde konuştu.
(MA-MA)

07.02.2013 13:48:29 TSI

Editör: Wan Haber