Vali Karaloğlu; beraberinde Yardımcısı Zafer Coşkun, Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Süphan İlköğretim Okulu alanına Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet ve Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) tarafından yaptırılan 24 derslikli okulun inşaatında incelemelerde bulundu. Kazan dairesinden incelemelerine başlayan Vali Karaloğlu, okulun kömürle ısınacağını öğrenenince müteahhide doğalgaz sisteminin çekilmesini söyledi.
 

Daha sonra üst katlara çıkan Vali Karaloğlu; zemine döşenen seramiğin kalitesini ve yapılan işçiliği beğenmedi. Vali Karaloğlu; zemin seramiklerinin sökülerek yerine kaliteli malzeme kullanılması talimatını verdi. Vali Karaloğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden gelen yetkiliye, “Bu işi takip edin, bir sonraki gelişimde bunları değişmiş olarak görmek istiyorum” dedi.

 

Okulun çevre düzenini de inceleyen Vali Karaloğlu; okulun, önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmesini istedi. Buradaki incelemelerini tamamlayan Karaloğlu, inşaat alanından ayrıldı.

Editör: Wan Haber