Karaköy'de tramvay yolundan karşı yola geçmeye çalışan bir genç kıza tramvay çarptı. Acılar içerisinde kıvranan genç kız sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Olay bugün öğle saatlerinde Karaköy'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Eminönü'nden Kabataş'a giden tramvay Karaköy'e geldiğinde tramvay yolundan karşı yola geçmek isteyen 20 yaşındaki Tuğba Çelik isimli genç kıza çarptı. Çarpma sonucu genç kız yere yığılırken, olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Bu sırada genç kız nişanlısı olduğu öğrenilen "Murat" isimli şahsın adını sayıkladığı dikkat çekerken, polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Tuğba Çelik'i Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne götürerek tedavi altına aldı.
Tramvayda bulunan yolcular ise, "Ani bir fren yaptı. Bir şeye çarptığını anladık. Daha sonra Makinist anons ederek'bir kişiye çarptık tramvay biraz bekleyecek' dedi" diye konuştu.
KAZAYA RAĞMEN AYNI YOLDAN KARŞIYA GEÇTİLER
Öte yandan. kazanın ardından, tüm uyarılara rağmen yayaların karşıya geçmeye çalışmaları da dikkat çekti. Vatandaşlar "Tramvay hattına girmek tehlikeli ve yasaktır" yazısına aldırış etmeden karşı yola geçmeye devam ederken, kaza nedeniyle Kabataş istikametine giden seferler bir süre durduruldu.
(EY-ET-Y)

19.12.2012 14:38:26 TSI

Editör: Wan Haber