Karaköprü Belediyesi tarafından ilçede başlatılan ağaçlandırma seferberliği devam ediyor.
Karaköprü'yü yeşil bir çehreye kavuşturmak için canla başla çalışan Karaköprü Belediyesi, sivil toplum örgütleri, öğrenciler, siyasi partiler ve vatandaşlarla birlikte el ele vererek ağaç ve fidan dikimi gerçekleştiriyor. Karşıyaka Mahallesi'ndeki fidan dikimine Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Nuri Güzel ve yönetimi, Mete Has İlköğretim Okulu ve Özel Ömer Türkmen Koleji Okulu yöneticileri ve öğrencileri katıldı. Gerçekleşen fidan dikiminde AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Nuri Güzel; "İlçe teşkilatı üyesi arkadaşlarımızla Belediyenin yapmış olduğu güzel bir organizasyonda bir araya geldik. Fidan diktik burası birkaç yıl sonra yeşile bürünecektir. Karaköprü Belediyesinin yapmış olduğu özverili çalışmaları yerinde görmek bizlere huzur veriyor. Bu hizmetler Karaköprü'de sürekli artacaktır ve bitmeyecektir" dedi.
Karaköprü Mete Has İlköğretim Okulu Müdürü Nihat Yaşar ve Özel Ömer Türkmen Koleji Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz yaptıkları konuşmada; "Sağ olsunlar Belediye Başkanımız bizleri fidan dikimine davet etti. Bizlerde öğrencilerimizle birlikte buraya gelerek doğayı koruma adına Karaköprü'nün yeşillenmesi adına fidan diktik, çok teşekkür ederiz" dedi.
Fidan dikiminde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi;"Öncelikle katılım gösteren parti teşkilatımıza Mete Has İlköğretim Okulu ve Özel Ömer Türkmen Koleji Okuluna teşekkür ediyorum. Yeşil insan için vardır geleceği temsil eder, çocuklarda geleceğimizi oluşturur. Çocuklarımız ile birlikte hem ağaçlandırma hem de park alanlarımızı başlatmış durumdayız. Bugün hava çok güzeldi güzel bir paylaşım oldu. Ben emek gösteren herkese katılım gösteren tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum bu yeşil alanlar onları için Karaköprü'de yapılan tüm çalışmalar çocuklarımızın geleceği içindir" diye konuştu.
(RÇ-Y)

15.02.2013 12:10:01 TSI

Editör: Wan Haber