Karaköprü'de, bir alışveriş fuarının açılışı gerçekleşti.
Açılışı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve Karaköprü Belediye Meclisi üyeleri yaptı. Karaköprü alışveriş fuarının açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe teşkilatı, Karaköprü Belediye Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri katıldı.
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, açılış öncesi yaptığı konuşmada; "Amacımız Türkiye'deki ve Şanlıurfa'daki esnafı bir araya getirmek halkımızın ucuz ürünlere kavuşmasını sağlamaktır, tüm esnafımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan da, yaptığı konuşmada; "Alışveriş fuarı Karaköprü'ye hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlı alışverişler diliyorum" diye konuştu. Başkan Çiftçi, Milletvekili Özcan ve davetliler fuar alanındaki stantları gezerek esnafla sohbet ettiler, çeşitli ürünler alarak alışveriş yaptılar.
Karaköprü ilçesinde gerçekleşen organizasyona Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen esnaf guruplarının, kapalı olarak açtıkları fuar alanında giyim, zücaciye, el sanatları ve hediyelik eşya ürünlerini vatandaşlara uygun fiyata satmak için yaklaşık bir ay Karaköprü'de kalacağı belirtildi.
(MUD-HO-Y)

24.12.2012 18:19:24 TSI

Editör: Wan Haber