Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi, emniyet müdürlüğüne bağlı yunus ekiplerinin kullanımı için 2 adet motosiklet tahsis etti.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürü Dr. Ahmet Sait Yayla, Asayiş Müdür Yardımcısı Hüseyin Taşdemir ve Asayiş Ekipler Amiri Cihan Özben, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı plaket verdi.
Başkan Çiftçi yapılan ziyaretle ilgili, şunları kaydetti: "Öncelikle meclisime teşekkür ediyorum. Emniyet her şeyimiz. Bir toplumun güvenli bir ortamda yaşamaları, çocuklarımızın, geleceğimizin, gençlerimizin, bayanlarımızın ve toplum olarak tüm hepsinin güvenli bir ortamda yaşaması en önemli husustur. Başından beri güvenliğe çok önem veriyoruz. Sağ olsun Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte güzel çalışmalara imza atıyoruz. Meclisimiz, yunus ekiplerinin kullanımı için 2 adet motosiklet tahsisine karar verdi. Bugün sağ olsunlar müdür yardımcılarımız ziyarete geldiler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Her şey toplum için, memleketin gelişmesi için. İnanıyorum ki bu tahsis etmiş olduğumuz bu motosikletler, güvenlik anlamında büyük hizmetler verecektir. Ben tekrar buraya geldikleri için teşekkür ediyorum, şeref vermişlerdir."
(RÇ-SO-Y)

14.01.2013 16:46:38 TSI

Editör: Wan Haber