İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Kastamonu'da Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliğinin kurulmasıyla Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesine yönetici olarak atanan Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Muhammed Ali Bekir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Muhammed Ali Bekir, Genel Sekreter Karahasan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Genel Sekreterimizin ziyaretlerine teşekkür ediyorum. Sağlık konusunda İl Özel İdaresinin hizmetlerine özellikle de Yoğun Bakım Ünitemiz için yapmış oldukları katkıları için teşekkürlerimi bir kez daha sunmak isterim" dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karahasan ise, "Özellikle sağlık alanında kullanılacak olan ilçelerimize ve merkeze yaptığımız heliportlar halen sürmekte olan kar mücadelesi sırasında, ambulansların hastaya ulaştırılmaları için yapılan yol açma çalışmaları ve son olarak Yoğun Bakım Ünitesi ve kesintisiz enerji için yapılan jeneratör çalışmaları, hep halkımızın sağlık hizmetlerinde daha iyi hizmeti daha kaliteli ve hızlı alması içindir" diye konuştu.
Bu ziyaret vesilesiyle Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Muhammed Ali Bekir'e yeni görevinde başarılar diledi.
(Vİ-SA)

20.01.2013 13:30:02 TSI

Editör: Wan Haber