Karahallı ilçesi ve Organize Sanayi Bölgesi'nin ekonomik potansiyelinin tespiti, stratejik iletişim ve tanıtım projesi çalıştayı gerçekleştirildi.
Karahallı Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Toplantıya; Vali Mehmet Ufuk Erden, Milletvekili İsmail Güneş, İlçe Kaymakamı Sinan Aslan, daire müdürleri, kaymakamlar ve sanayiciler katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Mehmet Ufuk Erden, Uşak'ın geçmişten gelen güçlü bir sanayi alt yapısına sahip olduğunu belirterek, " Bu alt yapı üzerinde güçlü bir sanayi sektörü yükselmektedir. Sanayicilerimiz müteşebbis ruhu ile hem il ekonomisine hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. İlçemizin gelişmesi için zafer Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan Karahallı ve Karahallı Organize Sanayi Bölgesi Ekonomik Tespiti, Stratejik iletişim ve Tanıtım Planı Projesinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu proje Karahallı ilçemizin tanıtımı, ekonomi, sanayi, turizm, tarımsal olarak ilerlemesini sağlayacak çalışmaların başlangıcı olacağına inanıyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Hakan Altıntaş, çalıştay temaları ve metot, iletişim planı hazırlama süreci ve yönetimi ile projenin sonuçlarını hakkında bilgi verdi.
(KY-İK)

30.12.2012 11:31:41 TSI

Editör: Wan Haber