Ünlü Oyuncu Gizem Karaca aşk dedikodularına son noktayı sert koydu. Karaca'nın adı aynı filmde rol arkadaşı olan Berk Cankat ve Acun Ilıcalı'nın yarışmacısı Anıl Tetik ile aşk yaşadığı yönünde geçiyordu. Güzel oyuncu gizem Karaca bu haberlere sert bir tepki göstererek kimseyle aşk yaşamadığını ve kalbinin boş olduğunu söyledi.

Gizem Karaca, Türk Kalp Vakfı yararına hazırlanan albüm için stüdyoya girdi. Funda Arar’ın ‘Yak Gel’ parçasını seslendiren Karaca, şarkıcılıkta iddialı olmadığını vurguladı.


‘Güzel Köylü’de başrol oynayan oyuncu, dizideki partneri Berk Cankat’la aşk yaşadıkları ve aynı evi paylaştıkları söylentilerini şöyle yanıtladı:  “Bu bir dizi, yakınlaşma sahnesi elbette olacak. Aynı evde yaşamıyoruz. Birlikte olsaydık, bu bilinmezdi.”

'ANIL SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM' 

‘SurvIvor All star’ yarışmacılarından Anıl Tetik’le de adı anılan Karaca, bu konuda ise şunları söyledi: “Anıl çok sevdiğim bir arkadaşım. Gideiken havaalanına kadar eşlik ettim. Onu destekleyen mesajlar atıyorum. Bu Anıl’la sevgili olduğumuz anlamına gelmez.”


“Kalbim boş, gönlüm hoş” diyen Karaca, dizisi sezon tatiline girer girmez Amerika’ya gidip yorgunluk atacağını açıkladı.

Editör: Wan Haber