Bursa'nın Karacabey ilçesinde AK Parti Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
Ticaret Borsası konferans salonundaki toplantıya Bursa milletvekilleri Önder Matlı, İsmet Su, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili Cemalettin Torun, Teşkilat Başkanı İ. Hakkı Edebali ile yöneticiler ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Çelik, partilerinin, statükocu, milletin milli değerlerini istismar eden muhalefet partisiyle karşı karşıya olduğunu söyleyerek, ''Bunlar içinde bulunduğumuz tarihi süreci baltalamak istiyorlar. Hiçbir zaman başbakanı anlamadılar ve anlayamazlar. Bu sürecin başarısızlıkla sonuçlanması için dua ediyorlar. Ama bu süreçten başarıyla çıkacağız'' dedi.
Karacabey'in belediyecilik anlamında AK Parti'nin yağdırdığı hizmetlerden mahrum kaldığını söyleyen Çelik, ''2014 seçimlerinde tüm Türkiye'de olacağı gibi Karacabey'de de başarılı olup halkı AK Parti hizmetlerinden yararlandıracağız'' şeklinde konuştu.
Mahalli seçimlere 1 yıl kaldığını belirten Milletvekili İsmet Su da, seçimlerin önümüzdeki haftaymış gibi düşünülerek çalışmalara devam edilmesi gerektiğini söyledi. Milletvekili Önder Matlı ise, 2001'de dibe vuran bir ülke olan Türkiye'nin, 2002'de AK Parti ile şaha kalktığını ifade ederek, ''Bu ülkede hayal olan her şeyi gerçeğe dönüştürdük. Her zaman demokrasinin savunucusu olduk ve Ak Parti ile ülkemize demokrasi geldi.'' dedi.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
(MŞ)

16.02.2013 16:34:36 TSI

Editör: Wan Haber